Nødstrøm, Drammen sykehus

Oppdragsgiver: Glitre Energi Produksjon

Når: 2019-2021

Fagområde: Forutredning, risikoanalyse, høyspent nødstrømssystem

Omfang: Forprosjekt i forbindelse med etablering av nødstrømforsyning til det nye sykehuset som skal bygges i Drammen. Rapporten omhandlet bl.a. kvalitetssikring av nødstrømsløsninger, layout, utfordringer og forbedringer, grensesnitt og ROS-analyse. Utarbeidelse av enlinjediagram, vurdering av redundans. Kostnadsoverslag.

Beskrivelse: Helse Sør-Øst sammen med Sykehusbygg HF og Vestre Viken bygger nytt regionssykehus i Drammen som skal stå klart i 2025. Glitre Energi Produksjon har ansvaret for bygging av nødstrømsforsyning til sykehuset. Høyspent har utført forprosjektering av nødstrømsforsyning fra energisentral med hhv. diesel- og gassaggregater, solceller og effektstyring med batterier. Risikovurdering for prosjektering og drift av anlegget med tanke på leveringssikkerhet.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle